Kérdése van? Hívjon minket! +3612465524

Főoldal

Afgán Kilim afgán gyapjúból

szőnyeg
Kilim szőnyeg
kelim
Kilim bolt
Szűrés törlése
2023.06.08 20:00
Afgán Kilim afgán gyapjúból

A Kilim az afgán szőnyegek egyik típusa, amelyek kézi szövéssel készülnek afganisztáni mesterek által. A Kilim szövött szőnyeg, amelyek gyönyörű mintázattal és élénk színekkel díszítettek. A Kilim vékony, könnyen szállíthatóak és mindenki számára elérhető áron kaphatóak. A Kilim afganisztáni területeken készül, ahol a mesterek hosszú évek óta ápolják az ősi szövési technikákat. A szövést a szövőszékkel végzik, amelyet hagyományosan fából készítenek, és kézzel mozgatnak, hogy a szövött mintát kialakítsák.

Az afgán Kilim kiváló minőségű gyapjúból készülnek, amely hosszú élettartamot és tartósságot biztosít a szőnyegnek. A Kilim szőnyegek különlegessége, hogy két oldaluk van, azaz mindkét oldalon ugyanaz a minta látható. Ez lehetővé teszi a Kilim forgatását és a kopás egyenletes elosztását, így hosszú élettartammal és tartóssággal rendelkezik. Az afgán Kilim a színekben és a mintákban is változatosak. A Kilimek mintázatai általában geometrikusak, de virágos és organikus minták is előfordulnak. A színek között szerepelnek az élénk piros, kék és zöld árnyalatok, valamint a természetes színek, mint a sárga, barna és bézs.

Az alacsony ár miatt a gyapjú Kilim megfizethetőbb, mint egy keleti szőnyeg. Az afgán Kilim szőnyegek kézzel készülnek, amely lehetővé teszi a mesterek számára, hogy egyedi és különleges szőnyegeket hozzanak létre. A szőnyegek minősége és tartóssága garantált, így a Kilim hosszú időn keresztül elkísér minket. A Kilim szőnyeg az afgán kultúra egyik ékessége, amelyet a régióban már évszázadok óta használnak. A Kilim szőnyegek olyan különleges szövött textíliák, amelyeket vékonyabb gyapjúszálakból készítenek, és kézzel szőnek. Az afgán Kilim rendkívül népszerűek világszerte, és nem csak azért, mert szépek és könnyen használhatók, hanem azért is, mert mindenki számára elérhető áron kaphatók. Ez a szőnyeg ideális választás lehet azoknak, akik szép, hagyományos szőnyeget szeretnének otthonukba, de nem akarnak túl sokat költeni.

A Kilimet, afgán gyapjúból készítik, ami azt jelenti, hogy a szőnyegek rendkívül tartósak és könnyen karbantarthatók. Az afgán mesterek a legjobb minőségű gyapjút használják fel, hogy biztosítsák a szőnyegek hosszú élettartamát. A gyapjút kézzel szővik a Kilim szőnyegekben, ami azt jelenti, hogy a végeredmény egyedi és különleges. Ezek a szőnyegek kiválóan alkalmasak a padlószőnyegként, de használhatók faliszőnyegként is. Az afgán Kilim nagy odafigyelést és szakértelmet igényel.