Kérdése van? Hívjon minket! +3612465524

Főoldal

A szűkebb helyeken tökéletes választás a népszerű futószőnyegek

szőnyeg webáruház
Futószőnyeg
Futószőnyegek
Kilim futószőnyeg
Szűrés törlése
A szűkebb helyeken tökéletes választás a népszerű futószőnyegek

A futószőnyegek szó szerint a lábad előtt - vagy inkább alatt - futhatnak, ha úgy dönt, hogy az előszobába teszi őket. A többféle színárnyalatban kapható modern dizájn rendkívül esztétikus. Ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni, különösen akkor, ha harmóniát keres egy egyszerű környezetben. Fontos azonban a praktikus oldalát is hangsúlyozni. Kétségtelen, hogy ideális alternatíva az előszobába, vagy kisebb helyiségekbe, esetleg a bejáratot követő lakrész melegen tartásához. Többféle méretet kínálunk, akár keskenyebb, akár szélesebb változatot keres.

Milyen helyiségben a legjobb elhelyezni a futószőnyegek?

Magától értetődik, hogy egy családi ház vagy egy kis méretű lakás teljesen más fizikai paraméterekkel rendelkezik. Egyes helyeken egy ötven centiméter széles kivitel bőven elegendő, míg máshol egy méter széles opció lesz a megfelelő. Az egyéni szempontok döntenek, és fontos a méretek ismerete. A hatalmas termékválasztékból biztosan megtalálja azt a futószőnyeget, amely a legjobban illik az Ön személyiségéhez és az otthonának hangulatához, illetve a többi textíliájához. Nehéz elképzelni egy kényelmes és hívogató otthont szőnyeg nélkül. A futószőnyegek a konyhában biztosítják, hogy a lábai ne fázzanak főzés közben. A keskeny kialakítás a legnépszerűbb a csempékkel rendelkező lakásokban, mert így a futószőnyeg mellett a szép csempe is kap figyelmet. A futószőnyegek azonban nemcsak a padlót védi és melegen tartja a lábunkat, hanem színnel is díszítik a padlót. Lehetnek színesek vagy egyszínűek, klasszikus vagy modern mintákkal, a választék nagyon széles, így mindenki biztosan megtalálja az otthonához legjobban illőt. Több hasonló mintájú futószőnyeggel boríthatja hálószobája padlóját úgy, hogy körül veheti ágyát. A futószőnyegek ideális választás otthona minden helyiségébe. Sokan úgy gondolják, hogy az egyedi és szép szőnyegek a tágas szobák kiváltságai, de a keleti mintás futószőnyegek kisebb szobákban vagy előszobákban is remekül mutatnak. Az Agas.hu segít megtalálni az otthonához és igényeihez legjobban illő futószőnyeget.

 

Személyre szabott hálószobai futószőnyegek - a kis helyiségek nem jelentenek akadályt

A kilim futószőnyegek kisebb hálószobák tökéletes kiegészítői is lehetnek: nem igényelnek sok helyet, elférnek egy kis helyen praktikusan, és meghitt hangulatot teremtenek a pihenéshez. A futószőnyegek esetében a szélességet úgy kell megválasztani, hogy a faltól (vagy a szekrénytől) 10-20 cm távolságot hagyjunk. Ez elsősorban esztétikai okokból van így. Az utánozhatatlan, egyedi és minőségi kézi szövésű Chobi Kilim futószőnyegek a csomózott szőnyegek mellett az egyik legnépszerűbb klasszikus keleti termék, és joggal: a különleges díszítések és élénk színek mellett a fő vonzerője a tömör szövés és a nehéz kézimunka. Ez teszi hosszú távon tartóssá. A Kilim futószőnyegek nemcsak a padlón mutathatnak elegánsan, hanem faliszőnyegként is használhatók, varázslatos keleti hangulatot teremtve. A Kilim futószőnyegek széles választékából válogathat, némelyikre egyedi kedvezményekkel. Érdemes szem előtt tartani, hogy a futószőnyegek a legtöbb esetben az előszobák vagy folyosók elengedhetetlen kellékei, hiszen bármilyen kis helyiség lakberendezésére alkalmasak. A nappalik esetében különösen ajánljuk őket kis helyiségekbe, ahol vizuálisan megnyújthatják a rendelkezésre álló teret, például klasszikus mintázatú futószőnyegek beszerzésével, amelyek kiváló ár-érték arányt képviselnek. De sok esetben használják a futószőnyeget a központi nappali szőnyeg kiegészítőjeként is.

Reméljük, sikerült néhány kreatív ötletet adnunk Önnek a futószőnyeg kiválasztásakor. Ha van elég ideje, szánjon néhány percet arra, hogy átböngéssze páratlan futószőnyeg-választékunkat, ahol klasszikus darabokat és modern stílusokat egyaránt talál.